Boostbox Cheer & lead

DE BOOSTBOX

Bewust momentum creëren supermakkelijk gemaakt!

CREËER BEWUST MOMENTUM!

Je kent vast wel van die mensen waarbij echt álles makkelijk lijkt te gaan.  Ze zijn heerlijk “in flow”, enthousiast, zien overal mooie kansen die ze direct benutten, en staan onwijs in verbinding met zichzelf en hun omgeving. Je wordt door dit soort mensen aangetrokken en wilt bij ze in de buurt zijn, want je energie en creativiteit gaat er volop van stromen. 


Jij wilt dit ook!  Je herkent dit gevoel van flow als geen ander. Jij hebt óók van dit soort momenten. Echter, je voelt niet altijd de ruimte om iets te doen met de ingevingen die op zo'n moment ontstaan. Je dagelijkse to-do lijst neemt het namelijk vaker van je over dan je lief is. Daardoor schuiven dit soort momenten automatisch naar de achtergrond, om plaats te maken voor activiteiten waar je de bezieling totaal niet in voelt.


Hoe waardevol besteed jij jouw tijd?

De afgelopen twee jaren lopen de burnoutklachten –en symptomen in Nederland alleen maar op. Steeds meer mensen met hun balans. Misschien herken je het zelf ook wel in je werk en privé leven. Je wordt regelmatig geleefd door alle ‘moetjes’. Je gaat maar door op de automatische piloot, en voelt je energie regelmatig weglekken. Doordat je focus vooral op je persoonlijke ‘to do’s’ ligt, gaat de échte verbinding met je omgeving met regelmaat verloren, wat ten koste gaat van jouw flow en creatiekracht.


Hoe creëer je nu meer ruimte om dat te doen wat écht belangrijk voor je is? 

Dat heeft alles te maken met MOMENTUM creëren. Momentum is een impuls, een beweging. Die beweging creëert zoveel energie dat er vaart gemaakt kan worden om een verandering tot stand te laten komen.  Momentum ontstaat niet vanzelf. Heel belangrijk bij het creëren van momentum zijn inspiratie en stimulans. Het vraagt oprechte aandacht en bewustwording van dat wat jouw omgeving jou kan leren. En het vraagt van jou bewuster keuzes te maken in waar je energie en focus naartoe gaat. 

 

MET DE BOOSTBOX WORDT BEWUST MOMENTUM CREËEREN SUPER EASY!

De Boost Box helpt jou het hele jaar door je focus op het positieve en datgene wat je echt belangrijk vindt te voeden. Je krijgt concrete middelen om op een verrassende, diepgaande en leuke manier je relaties te boosten. Om je eigen kijk op de wereld in een paar minuten te verbreden, snel tot de kern te komen en te blijven doen wat bij je past. Om nieuwe dingen te doen, zien en ervaren, alleen en samen met anderen. Door deze terugkerende stimulans wordt je blijer en dankbaarder voor alles in je leven en creëer je een manier om je eigen flow terugkerend te activeren. Een uitgelezen kans wanneer je graag bewust leeft en leuke dingen initieert, maar tegelijkertijd ziet dat je hier niet altijd even scherp op bent.

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Klinkt goed, maarruh.....nu even concreet

De Boost box bestaat uit vier pakketten met daarin verschillende producten. Elk kwartaal ontvang je een box. Denk bijvoorbeeld aan iets dat je raakt op één van je zintuigen, maar wel heel veel zegt over wat jou zo uniek maakt als mens. Zoals een beeldje dat jouw kwaliteiten in beeld brengt, een persoonlijke interieurgeur, die is samengesteld op basis van jouw persoonlijkheid of een gedicht dat iets zegt over hoe jij de wereld ervaart en ziet. Maar ook actiekaarten en leuke gesprekstools, waardoor je gemakkelijker diepgaande gesprekken aan gaat en meer gebruik maakt van alles wat je in je leven tegenkomt.


Wat Boostbox zo uniek maakt?

 • Met de producten en activiteiten in de Boostbox doen we een beroep op jouw bereidheid om jezelf in je meest puurste vorm te laten zien en je vol in nieuwe ervaringen te storten. Momenten van verbinding aan te gaan die er voor jou echt toe doen. 
 • Je stimuleert onbewust een set van vaardigheden die je meer gebruik laten maak van je intuïtie en inlevingsvermogen. En creëert ruimte voor momenten die we ook wel labelen als momentum. Hierdoor activeer je je eigen flow. 
 • Elke box heeft een ander thema. Deze thema's komen voort uit de cyclus van verandering die je terug ziet in allerlei theoretisch verandermodellen, maar net zo goed in bijvoorbeeld de seizoenen. Hierdoor sluit je aan bij wat er van nature al in jezelf en alles om je heen aanwezig is ertijd ziet dat je hier niet altijd even scherp op bent.
Boostbox people

READY TO RUMBLE?

De Boostbox is voor jou als je verlangt naar:

 • Meer en structureler aandacht voor het positieve en groeiende aandacht voor wat er al is
 • Je meer bewust worden van je eigen krachten en talenten
 • Toffe tools ontvangen waarmee je vaker op een leuke en verrassende manier het échte gesprek aangaat met anderen
 • Vaker stappen zetten vanuit een open en nieuwsgierige mindset
 • De controle makkelijker loslaten
 • Je meer gesteund voelen door mensen om je heen
 • Mensen aantrekken die vanuit eenzelfde mindset leven
 • De verbinding met  jezelf versterken
 • Nieuwe kansen creëren die je nu nog niet voor ogen hebt

Waar kan ik inschrijven?

Eénmalig de Boostbox

Vind je het nog te spannend om voor een heel jaar deze ervaring aan te gaan? Dan is deze try-out Boostbox voor jou! Je ontvangt hem éénmalig, zodat je eens kan ervaren wat het met je doet!


300,-

Elk kwartaal de Boostbox

Jij wilt elk seizoen geprikkeld worden en wilt ervaren hoe de natuurlijke erandercyclus in jou werkt! Een jaar lang ontvang jij om de drie maanden een Boostbox vol inspiratie! 


999,-

Alle drie de Boostproducten!

Jij wilt de status quo veranderen en bent er helemaal klaar voor grootse stappen te gaan nemen! Jij ontvangt 4 x de Boostbox, maakt 6 maanden gebruik van het platform en dompelt je onder in het Boost jezelf traject.
2799,-

Frequently Asked questions

Wat gebeurt er nadat ik me heb ingeschreven?

Box ontvang je in kwartaal 3 van 2022 voor het eerst!

Schrijf je je in voor het traject en het platform, starten we.....

Ik wil graag de Boost-producten afnemen voor mijn organisatie. Kan ik hier een speciale offerte voor ontvangen?

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dit is precies wat ik wil, echter de investering is op dit moment te hoog voor mij

Verwijzen STAP budget

Kan ik de Boostbox ook cadeau doen?

Uiteraard. Daarnaast is de Boostbox natuurlijk ook een fantastisch, creatief en inspirerend cadeau om weg te geven. Aan iemand in je omgeving die wel een boost kan gebruiken bijvoorbeeld. Of aan je medewerkers, omdat je ziet dat als je medewerkers vanuit hun pure ZIJN continu meer momentum creeren en daarmee flow, dit ten goede komt aan de organisatiegroei.  Schrijf in de comments bij de aankoop dan even aan wie de Boostbox gericht mag zijn, en welk berichtje je er graag bij wil hebben!

This is the #1 reason to choose us!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

This is the #1 reason to choose us!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.